Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel
Saada vihje

Kaart: parimad maiustamiskohad Eestis

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tort.
Tort. Foto: SCANPIX

Eestlased armastavad järjest enam maiustada, olgu siis mõnes lemmikkohvikus kohvi juues või restoranis söömas käies.

Üleskutsele, kuhu viiksid oma välismaalasest sõbra maiustama, tuli vastuseid nii Tallinna kui ka ülejäänud Eesti söögikohtade kohta. Toodi välja nii kohvikuid, mille menüüsse kuuluvad vaid magustoidud ja koogid kui ka restorane, kus pärast pearooga on mõnd imehead magustoitu saadud.

Kõige enam mainimist leidis Tallinnas asuv kohvik Komeet, Tartus Werner ja Võrus Katariina kohvik.

Viljandi kohvikutest toodi korduvalt välja Fellini kohvikut ja Pärnu kõige populaarsemaks kohvikuks peetakse Supelsaksasid.

Restoranidest leidsid lugejad, et Tallinnas asuva Kolme Sibula tiramisu on linna parim, NOA restorani magustoit Tropic on lausa nii hea, et see võiks ühe lugeja sõnul olla tema elu viimane magustoit.

Teisel pool väinasid on kuulsust kogunud GoSpa lumepallisupp. «Jumalik,» kirjeldas maiustaja.

Hea lugeja, anna teada endale meelde jäänud maiustamiskohtadest kommentaariumis või tarbija@postimees.ee

Tagasi üles