Proovisime kahte Juubeli tordipulbrit, aastakümneid tuntud Vilma ja hiljuti poodi jõudnud Tartu Milli oma. Saialille pagariäris tainaks segatud ja valmis küpsetatud tordipõhjasid mekkisid pagariäri kunded, kellele maitses rohkem Vilma tordipublbrist tehtu.
Tellijale
Postimees testib: tordipulber tordipulbri vastu
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tordipulbri mõte on selles, et oleks hästi lihtne,» sõnas meie katseküpsetaja, Saialille pagariäri eestvedaja Tiina Kuusik. See, kas osta pulber või teha torditainas ise, oleneb küpsetaja eesmärgist. «Kas eesmärk on saada lihtsalt ja kiiresti või teha hea asi?»