Karli Lambot: Rail Baltic seisab savijalgadel (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karli Lambot.
Karli Lambot. Foto: Peeter Langovits

«Väga loodan, et see rumalus jäetakse praegu seisma,» räägib ACE Logistics Groupi nõukogu esimees ja osanik Karli Lambot avameelselt Rail Balticu projektist.

Rail Balticu projekt on äärmiselt kulukas, ent seisab savijalgadel, sõnas Lambot teemaveebile logistikauudised.ee antud intervjuus, vahendab Äripäev. «Mina olen äärmiselt murelik ja arvan, et ebaprofessionaalse planeerimise ja mõttetu politiseerimise tõttu võib terve projekt ebaõnnestuda,» leiab ta.

Lambot põhjendab seda sellega, et Soome meie Rail Balticu ettevõtte osanikuks ei tule, samas laevatranspordiga konkureeriv Rail Baltic algab eikuskilt ja lõpeb eikuskil. «Puudub igasugune kindlus, et Rail Balticu põhjapoolne eeldus tunneli ja lõunapoolne eeldus raudtee jätku näol Leedu-Poola piirilt kunagi üldse valmivadki,» nendib logistikafirma juht.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles