Turuliidri omanik jõuab kontorisse vaid paar korda aastas (3)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ON24 mööblikaubamaja nõukogu liige Peep Kuld ütleb, et selles mõttes on Eesti unikaalne turg maailmas, kus mööblikaubanduse liider on internetikaubamaja.
ON24 mööblikaubamaja nõukogu liige Peep Kuld ütleb, et selles mõttes on Eesti unikaalne turg maailmas, kus mööblikaubanduse liider on internetikaubamaja. Foto: Marko Saarm / Sakala

Millises Eesti linnas asuv jaemüüja müüb kõige rohkem kodumööblit? Õige vastus on paras pähkel ilmselt ka staažikale mälumängurile.

«Meie oleme mööblikaubanduse turuliider,» kinnitab Viljandi firma, veebikaubamaja haldava ASi ON24 nõukogu liige Peep Kuld, vahendab Äripäev. Krediidiinfo andmeil on ettevõtte käes kuus kuni seitse protsenti mööbli ja sisustuskaupade turumahust.

ON24 kontor asub Viljandi linna piiril Tallinna maantee ääres autokeskuse hoone teisel korrusel. Ettevõtte asutaja ja nõukogu esimees Arno Kütt möönab terekätt andes, et ehkki ta elab poole kilomeetri kaugusel, satub ta siia kontorisse vaid paar-kolm korda aastas.

«Minu mahv läheb pakiautomaate tootvale Cleveronile, see tegutseb Viljandi teises otsas,» ütleb Kütt, kes on ühtlasi ka Cleveroni arendusjuht.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles