Eesti Post ostab kuni tuhat uut pakiautomaati

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva pakiautomaadid.
Omniva pakiautomaadid. Foto: Kris Süld / Sakala

Riigile kuuluv logistikafirma AS Eesti Post ostab järgmise viie aasta jooksul kuni tuhat uut pakiautomaati, hanke eeldatav maksumus on kuni 25 miljonit eurot.

Omniva investeerib viie aasta jooksul pakiautomaadivõrgustiku laiendamisse üle 20 miljoni euro, et teha pakisaamine mugavaks lisaks linnadele ka väiksemates asulates, teatas Omniva kaubamärki kasutav Eesti Post. Uusi pakiautomaate hangib ettevõte kogu Baltikumi.

Omniva juhatuse liikme Ansi Arumeele sõnul on investeeringu eesmärk viia pakiautomaadid inimestele kogu Baltikumis nii lähedale kui nad seda soovivad.

«Hanke raames plaanime soetada erinevat tüüpi pakiautomaate Eestisse, Lätti ja Leetu, et kindlustada oma turuliidri positsioon Baltikumis,» ütles Arumeel. Seejuures saab teenus kättesaadavaks nii linnades kui ka väiksemates asulates maapiirkondades.

Eesti Post on välja kuulutanud riigihanke viieaastase raamlepingu sõlmimiseks kuni viie pakkujaga.

Hange on jaotatud neljaks osaks. Esimeses osas soovib ettevõte osta 100 lokaalse kasutajaliidesega modulaarset pakiautomaati sisetingimustesse ja teise osaga 200-300 lokaalse kasutajaliidesega modulaarset pakiautomaati välitingimustesse.

Kolmanda osaga soovitakse osta 250-300 nutitelefoniga juhitavat ilma lokaalse kasutajaliideseta modulaarset pakiautomaati sisetingimustesse ja neljanda osaga jällegi 250-300 nutitelefoniga juhitavat ilma lokaalse kasutajaliideseta modulaarset pakiautomaati välistingimustesse.

Hankija jätab endale õiguse hanke eseme kogust vastavalt vajadusele vähendada või suurendada või tooteid etteantud eelduslikus koguses mitte välja osta.

Taotlusi hankel osalemise kohta saab teha 14. detsembrini. Hankel osalemiseks peab pakkuja viimase majandusaasta pakiautomaatide müügi/tootmise netokäive olema vähemalt 2 miljonit eurot.

Järgmisel aastal avab Omniva oma pakiautomaadivõrgustiku kogu Baltikumis ka teistele partneritele kasutamiseks, et anda veelgi hoogu e-kaubanduse kiirele arengule. Võrgustiku laiendamine ja selle avamine ka teistele partneritele kasutamiseks on järjekordne samm klientidele lihtsa pakiteenuse pakkumise suunas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles