Tele2 Eesti juht lahkub ametist

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Tiivel.
Toomas Tiivel. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Mobiilsideoperaatori Tele2 Eesti juhatuse esimees Toomas Tiivel lahkub kevadel isiklike põhjuste tõttu ametist.


«Lahkumise põhjused on isiklikud,» ütles Tiivel Tele2 Eesti pressiteates. «Olen töötanud Tele2s kokku üle 10 aasta, neist viimased viis juhatuse esimehena. Sellesse ajaperioodi jääb Tele2 kuvandi muutmine ja kõigi aegade suurimad investeeringud meie teenuste kvaliteedi tõstmisesse, äriklientide sektorisse sisenemine, aga ka üleilmse majanduskriisiga toimetulek. Seepärast on täna, kui majanduskriis on Eestis ületatud ja Tele2 uue positsioneeringu esimene etapp edukalt selja taga, hea aeg teha vangerdusi ettevõtte juhtkonnas.»

«Toomas Tiivel on hinnatud juht nii Tele2s kui väljaspool organisatsiooni,» ütles Tele2 Kesk-Euroopa ja Euraasia piirkonnajuht Niklas Sonkin. «Soovin talle edasisi kordaminekuid.»

Tiiveli sõnul pole täpne lahkumise kuupäev veel paigas ja sõltub uue juhi otsingute edukusest, kuid kokkuleppe kohaselt annab ta teatepulga üle hiljemalt suveks. Pärast lahkumist kavatseb Tiivel esmalt suvel puhata ja pühenduda perele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles