Neivelt valitsuskriisist: ega peaminister ettevõtjate firmasid juhi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Neivelt.
Indrek Neivelt. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Endine pankur ja Pocopay omanik ning tegevjuht Indrek Neivelt ütles võimalikku uut vasakpoolset valitsust kommenteerides, et muutused on olulised, kuid peaminister ei juhi ettevõtjate firmasid ja nende elu jätkub endistviisi.

Küsimuse peale, kuidas võiks vasakpööre Eesti ettevõtluskeskkonda mõjutada, vastas Neivelt, et igasugune muutus on positiivne, kui see ei juhtu liiga tihti ega liiga harva.

«Samas mina arvan seda, et peaminister ei tule minu asemel firmat juhtima. President Ilves tegi küll suure töö ära, kuid ettevõtteid juhivad ikkagi ettevõtjad,» ütles ta BNSile.

Neivelt lisas, et Eestis on poliitika üle tähtsustatud ja kemplused võimu ümber on pigem meedia poolt üles puhutud. «Ettevõtjate elu jätkub endistviisi, tuleb palju tööd teha,» rääkis ta.

Sotsiaaldemokraatlik erakond ja IRL tegid esmaspäeval ettepaneku peaminister Taavi Rõivase tagasikutsumiseks, et alustada koalitsiooni moodustamiseks kõnelusi Keskerakonnaga.

Rõivas teatas teisipäeval, et ta ei kavatse ise tagasi astuda ning soovib oma oma seisukohtade kaitseks võitlusse asuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles