Muudatused sõiduplaanis: lumi rikkus raudteeremondi plaanid

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rongisõitjatel tasub olla tähelepanelik
Rongisõitjatel tasub olla tähelepanelik Foto: Margus Ansu / Postimees

Alates sellest nädalavahetusest, 12. novembrist muutuvad mõnevõrra Elroni Tallinn-Tartu liini reiside sõiduplaanid.

Kuna vahepeal on sadanud maha märkimisväärses koguses lund, ei ole taristuettevõttel võimalik nädalavahetusel kavandatud mahus remonttöid teha. Seetõttu on Elroni sõiduplaanimuudatused saabuvaks nädalavahetuseks seni väljakuulutatust väiksemad.

Laupäevast, 12. novembrist kehtib teisipäevadel, neljapäevadel ja laupäevadel Tallinn-Tartu liinil mõnevõrra muutunud sõiduplaan, kuna seoses lume tulekuga on pikendatud asendusbusside Tapa-Tartu lõigu sõiduaegasid.

Tallinn-Aegviidu, Tallinn-Rakvere-Narva, Tartu-Koidula ja Tartu-Valga liini sõiduplaan jääb seniseks.

Edelasuunal on remondid lõppemas ja ka kõiki nädalavahetuse reise teenindatakse taas rongidega.

5. ja 6. november olid selle aasta viimased päevad, mil Elron kasutas raudteeremondi tõttu Edelasuunal reisijate teenindamiseks asendusbusse.  Alates 7. novembrist teenindab Elron Tallinn-Rapla-Pärnu/Viljandi suunal reisijaid taas ainult rongidega. Samas remonttööd Edelasuunal jätkuvad veel öösiti, mistõttu on sõidukiirused Liiva-Rapla vahelistel lõikudel veel ajutiselt piiratud.

Seoses Edelasuuna bussiasenduste lõppemisega lisandub nädalavahetustel Tallinn-Pääsküla liinile reise.

Sõiduplaan on leitav Elroni kodulehelt sõiduplaani otsingust, tasuta rongiinfot saab ka telefonilt 6160245. Ronge asendavate busside peatused on märgistatud Elroni värvides tahvlitega.

Rohkem infot raudteeremontidest tingitud sõiduplaanimuudatuste kohta: http://elron.ee/tapa-tartu-ja-liiva-rapla-raudteeremont-soiduplaanid-ja-praktiline-info/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles