Wolf Group toob tootmise Taanist Eestisse

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krimelte juhatuse esimees Jaan Puusaag.
Krimelte juhatuse esimees Jaan Puusaag. Foto: Liis Treimann.

Wolf Group kolib 2008. aastal omandatud isepaisuvate tihendusteipide tootmise Exadan AS Taanist Eestisse. Kolimist soosib siinne soodne maksusüsteem ning Taaniga võrreldes madalamad püsikulud.

Wolf Groupi juhatuse esimehe Jaan Puusaagi sõnul annab uute liinide lisandumine võimaluse riske hajutada ja töötajaid laiemalt kasutada. «Näiteks Taanis töötas tehas ühes või kahes vahetuses, kuid siin saame selle vajadusel ka kolmes vahetuses tööle panna.»

Tihendusteibi suuremateks eksporditurgudeks on Venemaa, Saksamaa, Skandinaavia, Poola, Austria, Inglismaa ja Holland. Tihendusteipi turustatakse ka kõigil Wolf Groupi kuuluvate ettevõtete sihtturgudel.

Vahtpolüuretaani baasil isepaisuvaid elastseid tihendusteipe kasutatakse akna- ja uksekonstruktsioonide, fassaadide ja paneelidevaheliste vuukide tihendamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles