Apollo kasvatas kasumi neljakordseks

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo raamatupood Pärnu Kaubamajakas.
Apollo raamatupood Pärnu Kaubamajakas. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

OÜ Apollo Holding käive kasvas mullu 0,6 protsenti 14,3 miljoni euroni ja puhaskasum ligi neli korda 982 807 euroni.

Ettevõtte ärikasum vähenes eelmisel aastal samas 223 883 eurolt 11 177 eurole ja muud finantstulud suurenesid 45 096 eurolt 1 miljoni euroni, selgub ettevõtte majandusaasta aruandest.

Raamatute jaemüük vähenes 4,8 protsenti 8,9 miljonile eurole, muusika- ja videosalvestiste jaemüük kasvas 1,4 protsenti 1,6 miljoni euroni, ajalehtede ja kirjatarvete jaemüük 6,6 protsenti 1,7 miljoni euroni ning mänguasjade ja mängude müük 21,2 protsenti 1,3 miljoni euroni.

Ettevõtte bilansis oli nii möödunud kui ülemöödunud aasta lõpu seisuga varusid 1,5 miljoni euro ulatuses ja ettemakseid 2,4 miljoni euro ulatuses. Nende kahe kirje osas märkis Apollo Holdingut auditeerinud Rödl & Partner Audit OÜ, et audiitorid ei suutnud leida piisavat tõendusmaterjali ega saavutanud piisavat kindlustunnet nende osas arvamuse avaldamiseks, ning võimalike mõjude kohta raamatupidamise aastaaruandele tervikuna.

Töötajate arv kasvas 136 inimeselt 163 töötajani ja palgakulu 1,1 miljonilt 1,3 miljoni euroni.

Apollol on Tallinnas kuus poodi, Tartus kaks poodi, Pärnus kaks poodi, Rakveres, Viljandis, Haapsalus ja Kohtla-Järvel on üks pood.

Apollo Holding OÜ-st kuulub pool läbi Artabanos Holding OÜ Margus Linnamäe investeerimisettevõttele Up Invest OÜ, millele kuulub ka BNS Group OÜ. Apollo Holding OÜ teine omanik on läbi Sandbach OÜ Toomas Kruus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles