Narva skeemimeister jäi uuesti massilise laenupettusega vahele (1)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Ohvreid purju jootnud ja armutult riisunud kelmide jõugule tüssamisteenust osutanud Vladimir Väkram ei jõudnud eelmiste pettuste eest veel vanglast väljagi saada, kui juba vahistas politsei ta uute, napilt enne vangiminekut katkenud laenupettuste eest, millega kooris ühiskonna kõige nõrgemaid, kirjutab Äripäev.

«Suhtluse käigus kostitas Bazhena Volkova Alekseid (nimed muudetud - toim) pidevalt piiritusjookidega, mille tulemusel oli Aleksei alalises joobeseisundis ega olnud võimeline reaalselt hindama faktilisi asjaolusid.»

See on tüüpiline näide Vladimir Väkrami (35) ümber koonduva kurjategijate jõugu käitumismustrist. Bazhena Volkova oli üks seltskonna tragimaid pettureid, kelle kaudu politsei Väkrami võrgustiku avastas. Samuti oli ta üks kelmikamaid kurjategijaid, kes määris pettusega laene pähe ka oma vanadele tuttavatele ning läks ostis saagi eest eksklusiivse supitirina ja voodi.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles