Tippjuhtide palgaedetabel: need on Eesti kõige paremini tasustatud naisjuhid

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paremini tasustavate naisjuhtide seas on ka Tallinki juhatusse kuuluv Kadri Land, kelle abikaasa Tiit Land juhib Tallinna Ülikooli.
Eesti paremini tasustavate naisjuhtide seas on ka Tallinki juhatusse kuuluv Kadri Land, kelle abikaasa Tiit Land juhib Tallinna Ülikooli. Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Äripäeva parima palgaga tippjuhtide edetabelisse jõudis ka terve rida naisjuhte, neist parima palga sai möödunud aastal toona Telia Eestis töötanud tänane Tallinna Lennujaama juht Piret Mürk-Dubout.

Kuigi tänaseks on Piret Mürk-Dubout Telia Eesti juhatusest lahkunud ja oma rolli võis mulluses palganumbris mängida ka lahkumiskompensatsioon, jagas ta 2015. aasta andmetele tuginedes koos kolme ülejäänud Telia Eesti juhtkonna liikmega parima palgaga tippjuhtide edetabelis 5.-8. kohta, saades brutopalgana 22 583 eurot kuus, vahendab Äripäev.

Järgmise naisena leiab tippjuhtide palgaedetabelist 15.-19. kohalt Tallink Grupi juhtkonna liikme Kadri Landi, kelle mullune kuupalk oli 16 924 eurot. 26.-28. kohalt leiab 14 500-eurose bruto kuupalgaga ravimipreparaate müüva AstraZeneca Eesti juhatuse liikmed Karin Otteri ja Emelie Antoni.

Viies ja kuues kõige paremini tasustatav naisjuht on Starmani juhtkonna liikmed Piret Aava ja Melika Kiilmaa, kelle brutopalk kuus oli mullu 13 944 eurot, andes neile koos kolmanda Starmani juhatuse liikmega palgaedetabelis 32.-34. koha.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles