Vaata, mis kohtadel maandusid tippjuhtide palgaedetabelis mõned Eesti tuntumad ettevõtjad

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Ossinovski on 2015. aasta parima palgaga tippjuhtide edetabelis koos oma äripartneriga 20.-21. kohal.
Oleg Ossinovski on 2015. aasta parima palgaga tippjuhtide edetabelis koos oma äripartneriga 20.-21. kohal. Foto: Jaanus Lensment

Kuigi kõrgeima, kolmanda koha sai tippjuhtide palgaedetabelis 25 689-eurose bruto kuupalgaga PRFoods juhatuse liige Indrek Kasela, on terve rida Eesti tuntuid ettevõtjaid oma palganumbriga mõnevõrra madalamatel kohtadel.

20. ja 21. kohta jagavad omavahel 16 667-eurose bruto kuupalgaga Eesti üks rikkamaid ettevõtjaid Oleg Ossinovski koos oma Moskvast pärit äripartneri Siarhei Psiolaga ettevõttest Spacecom, mis tegeleb vagunite rendi ja remondiga, vahendab Äripäev.

55. kohalt leiab 11 300-eurose bruto kuupalga riigiettevõtte Eesti Energia juhi Hando Sutteri, kes asus energiakontserni juhtima kaks aastat tagasi, kui ettevõte hakkas varasemast korrektsemalt avaldama infot ka oma juhtide tasude kohta.

58. kohal on 10 000-eurose bruto kuupalgaga riigiettevõtte Tallinna Sadama sellest aastast ametisse määratud Valdo Kalm, kelle kuupalga suurus erineb oluliselt varasemalt Tallinna Sadamat juhtinud Ain Kaljuranna omast, kelle kuupalk oli 8800 eurot.

70.-75. kohalt leiab 9 403-eurose bruto kuupalgaga Eesti suurima pangagrupi Swedbanki kuuest liikmest koosneva juhtkonna, sealhulgas ka pangajuhi Robert Kitti enda.

84. kohalt leiab 9 000-eurose bruto kuupalgaga LHV Groupi juhatuse esimehe Erkki Raasukese, kes juhtis sel aastal ka finantsgrupi börsile tulekut.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles