Vaata, millistes linnades on kõige hõlpsam jõukaks saada

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golden Gate San Franciscos.
Golden Gate San Franciscos. Foto: SCANPIX

Eraisikute finantsnõustamisportaal Bankrate analüüsis USA linnu selle järgi, kus on inimestel kõige hõlpsam vara kasvatada ja jõukaks saada. Tulemused olid üsna üllatavad.

1.San Francisco. Linnas on küll elamiskulud suured, aga linnaelanike sissetulekud on piisavad, et võimaldada inimestel säästa kõige rohkem.

2. Minneapolis –St.Paul. Minneapolise piirkonnas on madalaim keskmine töötuse määr ning parimad tööandjate pensonifondid, mis koos korraliku ja üsna likviidse kinnisvaraturuga võimaldavad selle elanikel vara kasvatada.

3. Washington, D.C. Washingtonis on ühed kõrgemad sissetulekud, mida saab säästa ning üks madalamaid töötuse määrasid analüüsitud linnade hulgas, mis annab töötajatele hea võimaluse muuta oma tööjõu jõukuseks.

4. St. Louis. Suurepärane värav jõukuse suunas. Linnas on head pensionifondid, hulk panku ja madalad kinnisvaralaenude intressid.

5. Detroit. Ehkki eluasemehinnad pole veel tasemetel, mis nad olid buumi ajal, on Detroidi elanikud näinud viimastel aastatel siiski oma kinnisvara väärtuse korralikku kasvu. Autolinna kinnisvara omanike määr on analüüsitud linnade hulgas suurim, mis on testamendiks soodsalt saadud kodudele.

6. Seattle.

7. Boston

8. Denver

9. Phoenix

10. Baltimore

11. Philadephia

12. Chicago

13. New York

14. Dallas

15. San Diego

16. Los Angeles

17. Houston

18. Atlanta

19. Tampa-St. Petersburg, Florida

20. Miami

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles