Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Postimees katsetab: klassikaline puding teeb uuenduslikele tuule alla

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Postimees

Pudingute valik toidupoes võtab silme eest kirjuks, sest peale tavapäraste vanilli-, šokolaadi- ja karamellimaitseliste leidub hulk muid variatsioone. Postimehe toimetus ostis kokku kõikvõimalikud pudingu nime all leiduvad tooted ning kaasas need maitsmistesti.

Pudingute valik on viimastel aastatel eriti mitmekesiseks muutunud. Eriti uuenduslik on pudingute osas olnud Farmi Piimatööstus, kes on hiljuti tarbijateni toonud täisterakaera- ja mannapudingud. Küll aga selgus maitsmisel, et nendele eelistatakse siiski klassikalisi šokolaadi ja vanilli maitseid. Maitsjate lemmikuks sai aga hoopiski sojadessert.

Tagasi üles