«Olen õhtuti toidupoes märganud, et küpsetiste võtmiseks mõeldud metallist tangid on üsna mustad, aga olen arvanud, et ehk on see päeva jooksul tekkinud. Juuresolev pilt tangide hoidmiseks mõeldud alusest avanes mulle Kadaka Selveris hommikul ning pani mõtlema, milline mustus nendel tangidel tegelikult on. Kas on mingi reegel, kui tihti tange ja alust puhastatakse?» küsib lugeja.
Lugeja küsib: miks supermarketi saiakeste letid on nii räpased? (1)
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastab Selveri turundusjuht Triin Kaare.
Meil ei ole kindlat korda või juhendit, kui sageli tuleb tange ja aluseid pesta, aga tangid peavad, nagu muudki töövahendid, olema puhtad.
Väliste tunnuste järgi on määrdunud alusel tegemist mustsõstramoosiga, aga moos peab olema piruka sees, mitte seal alusel.