TS Laevade müügijuht lahkus suure koormuse tõttu ametist

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimastel päevadel on parvlaevade sõidugraafikus madala veetaseme tõttu mitmeid muudatusi toimunud.
Viimastel päevadel on parvlaevade sõidugraafikus madala veetaseme tõttu mitmeid muudatusi toimunud. Foto: Henn Soodla/ Pärnu Postimees

Üheksa kuud TS Laevad OÜ müügi- ja teenusevaldkonna juhina ametis olnud Ele Reiljan otsustas ülipikaks kujunenud tööpäevade tõttu ameti maha panna, kirjutas Meie Maa.

«Aeg on väga pingeline olnud, siis vaatan rahulikult edasi. Ma ei jaksanud enam. Tööpäevad kujunesid mitmel kuul 16 tunni pikkuseks. Samasugused olid ka nädalavahetused. Organism ja vaim tahavad puhkust. Leidsin, et otstarbekas oleks aeg maha võtta enda ja pere jaoks, muidu lihtsalt ei saa,» tunnistas Reiljan. Ta lisas, et ei ole rutiini ega tavapärast tööd taluv inimene ning talle meeldibki uusi asju käivitada.

Reiljan enda sõnul niiöelda mürtsuga TS Laevade ust kinni ei pane ning aitab AS-i Tallinna Sadam tütarettevõtte uuel müügi- ja teenusevaldkonna juhil sisse elada kuni esmaspäevani, mil uuele töötajale kõik üle annab.

Tal jääb TS Laevades töötamisest veidi kripeldama käimatõmmatud asjade lihvimine. Kõik süsteemid töötavad, kuid pisikesi täiendusi tuleks teha.

«Üks asi on kompleksselt nullist teenuse väljaarendamine ja teine asi koostöö erinevate osapoolte vahel. Nägin, kuidas kõik inimesed pingelises olukorras ühise eesmärgi nimel töötasid. See on hindamatu,» märkis Reiljan. 

Ta usub, et järgmisel nädalal peaks piletimüük sadamates ajutistes soojakutes lõppema ja kolima kassadesse, sest õiged ruumid on TS Laevadel juba käes.

Loe täispikka lugu Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles