Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2016/10/19/5972965t1h37ef.jpg)
Kuigi ise peolauale toitude valmistamine on nii mõnegi usina perenaise unistus, ei pruugi praeguse kiire elutempo juures igaühel nii põhjalike ettevalmistuste tegemiseks aega jaguda. Ka kõige lihtsamate asjade valmistamine suurele seltskonnale nõuab aega ja alati ei pruugi ise tegemine tulla odavam kui supermarketist tellitud valmistoode.
Piret Lindmaa valmistas kodus ise prooviks singirulle ning umbes poole kilo singirullide valmistamiseks läks vaja 70 grammi hapukoort, 85 grammi majoneesi, 190 grammi kanasinki, 150 grammi riivjuustu ja kaheksa grammi küüslauku.