Starman hakkab kodulehe vahendusel telepilti näitama

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starman IBC-l
Starman IBC-l Foto: Andrus Raudjalg

Telekommunikatsioonifirma Starman uuendas oma kodulehe välimust ja kasutajaliidest, pakkudes klientidele võimalust kodulehe kaudu TV otsepilti vaadata.

«Korra sisseloginuna on igal Starmani kliendil kodulehe avaekraanil TV Everywhere telepilt otsesaadete ja järelevaatamise võimalusega. Lisaks saab soovitustest otse saadet vaatama minna, seda salvestama panna ja suunata ka teleriekraanile,» ütles firma turundus- ja kommunikatsioonidirektor Hedi Mardisoo pressiteates.

Mardisoo sõnul koondab uus koduleht ühtse menüü alla kõik Starmani teenused, mis muudavad kliendile just talle kõige enam sobiva lahenduse kombineerimise mugavamaks. «Soovisime pakkuda kliendile võimalust igal ajahetkel vaadata korraga kõiki tellitud teenuseid ning soovi korral valitud pakette muuta ja kanaleid või teenuseid lisada,» märkis ta.

Starmani koduleht on kohanduv kõikide enimkasutatud arvutite ja nutiseadmete ning operatsioonisüsteemidega, kuvades ekraanil sobivas formaadis ja paigutusega kogu vajaliku info.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles