Parimate ettevõtjate seas oli vähe üllatajaid

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohkem kui 20-aastane visa töö tõi AS-ile Hekotek aasta ettevõtja tiitli, mille võttis vastu masinaehitusfirma omanik Heiki Einpaul.
Rohkem kui 20-aastane visa töö tõi AS-ile Hekotek aasta ettevõtja tiitli, mille võttis vastu masinaehitusfirma omanik Heiki Einpaul. Foto: Eero Vabamägi

Kultuurikatlas toimunud parimate ettevõtjate tunnustamise ürituselt võis eile sirge seljaga koju minna terve hulk suurettevõtjaid, teiste hulgas parimaks ettevõtjaks kuulutatud masinaehitusettevõte Hekotek, aasta välisinvestori tiitli saanud Kohila Vineer ja parimaks nooreks ettevõtjaks kuulutatud Taxify asutaja Markus Villig.

«AS Hekotek on pikaaegse kogemusega ettevõte, mis on suutnud end tõestada usaldusväärse tootja ja partnerina nii Eestis kui ka paljudes välisriikides,» põhjendas žürii, miks valiti 1992. aastal loodud puidutöötlemisseadmeid projekteeriv ja valmistav masinaehitusettevõte aasta ettevõtteks.

Rohkem kui 20 aastaga on Hekotekist arenenud suurim saetööstuse seadmeid ning puidugraanulitehaseid valmistav ettevõte Balti riikides. 2015. aasta oli ettevõttele rekordiline, kuna eksportkäive suurenes aastaga 63,8 protsendi võrra. Tootmises kasutatakse ka palju allhanget ja sellega antakse peale oma töötajate tööd veel ligi 200 inimesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles