Portaal: EAS kutsus Shanghai välisesindaja tagasi isiklike ebasümpaatiate tõttu (1)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shanghai.
Shanghai. Foto: SCANPIX/REUTERS

Shanghaist oma välisesindaja tagasi kutsunud EAS plaanib saata uue nõuniku ka Pekingisse, ent selleks otsitakse sinna uus inimene - kuus aastat Shanghais tegutsenud Priit Martinsonile seal ega ka EAS-i peamajas enam kohta ei leidu, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Kui alul jättis EAS oma kommentaarides mulje, et Martinsoni lähetamiseks Pekingisse on vaja ta juriidilistel põhjustel esmalt Shanghaist tagasi kutsuda, tunnistab sihtasutus nüüd, et see polegi Martinson, kes Pekingisse lähetatakse.

Küsimusele, kas EAS ja ettevõtjad jäid Martinsoni tööga rahule, selget vastust ei tulegi. «Palju sõltub Eesti ettevõtja ootustest ja omapoolsest valmisolekust koostööks,» on kõik, mida EAS-i välisinvesteeringute keskuse direktor Kristel Oitmaa vastab.

Mitmed asjaoludega kursis olevad inimesed on ERR-ile mõista andnud, et Martinsoni tagasikutsumine lähtub isiklikust ebasümpaatiast ega ole seotud Martinsoni tööga.

Loe pikemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles