/nginx/o/2016/10/04/5919007t1h3cce.jpg)
«Tekitab muret Talleggi-poolne tarbija eksitamine tooteinfoga. Toiduainete koostisest vähegi teadlik inimene saab aru, et kui toote kogumassist ligi 30 protsenti moodustab paneering, mis koosneb peamiselt nisu- ja rukkijahust, ei saa see sisaldada vaid ühe grammi ulatuses süsivesikuid. See võib tunduda tühisena, kuid inimesed, kes piiravad süsivesikute tarbimist (diabeetikud, LCHF jt dieetide harrastajad) on sellisest eksitamisest tugevalt mõjutatud,» kurtis lugeja.
Vastab HKScan Estonia kvaliteedijuht Priit Dreimann.
Täname tähelepanelikku tarbijat teemale tähelepanu juhtimast! Tõepoolest on Talleggi rukkipaneeringus kanafileesteigi puhul inimliku eksitusena tooteinfos vale number. Nimetatud toote puhul on õige number süsivesikute puhul seitse grammi.
Rukkipaneeringus kanafileesteigid on valmistatud sajaprotsendiliselt kanafileest ja on seetõttu madalama süsivesikute ja rasvasisaldusega. Viime selle muudatuse kohe sisse nii toote etiketil kui ka kodulehel. Palume tarbijalt vabandust.