Eesti ettevõte võitis Euroopa start-up firmade konkursi

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eestlaste poolt loodud virtuaalne inseneribüroo GrabCAD valiti Euroopa mainekal start-up firmade konkursil kolme üldvõitja hulka.


Paar nädalat tagasi käis virtuaalne inseneribüroo GrabCAD Londonis Seedcampi konkursil Euroopa kahekümne parima start-up firmaga konkureerimas.

Kohapeal valiti firma seitsme edasijõudnu hulka, kel avanes võimalus investoritele ka teist korda oma toodet ning ärimudelit esitleda.

Täna avalikustati Seedcampi lõplikud tulemused ning Eesti ettevõte valiti üheks kolmest üldvõitjaks. Võit tähendab ettevõtte jaoks Seedcampi poolset investeeringut ettevõttesse.

Samas on ettevõtte enda hinnangul investeeringust olulisem korraldajatelt (kes on kõik edukad investorid, firmade asutajad ning juhid) teadmiste ja kogemuste ammutamine, kontaktid ning suhete võrgustik.

Kahe nädala pärast läheb GrabCAD koos Seedcampiga USA tuurile, kus kohtutakse kaheksas linnas erinevate investorite, võimalike partnerite ja klientidega. Aktiivne koostöö Seedcampiga jätkub aga terve aasta jooksul.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles