Suur videogalerii: Super Bowlil silmapaistnud reklaamklipid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Chevrolet reklaamist «Miss Evelyn»
Kaader Chevrolet reklaamist «Miss Evelyn» Foto: Youtube

Pühapäeval Texases Arlingtonis toimunud ameerika jalgpalli profiliiga finaalmatš reastas joonele ka 50 telereklaami, kes püüdsid ligi 100 miljoni suurusel telepublikul tuju heaks teha, aga ka panna ümbritseva maailma suhtes silma teritama.

Toome alljärgnevalt sellelt reklaaminduse absoluutselt tippsündmuselt ära 23 reklaamklippi, mis tunduvad paremas löögihoos olema.

Hea lugeja, kuidas Sulle need reklaamid meeldivad? Avalda arvamust! Kõikide ekraanil esitatud reklaamidega saab tutvuda leheküljel Superbowlads.fanhouse.

Esiteks parimatest teleteoste lõikudest kokkumonteeritud üritust ennast promov klipp. Kas märkate lõike seriaalidest «Beverly Hills 90 210», «Kolmas kivi päikesest» ja «Sõbrad»?

 

Netikommentaarides on palju kiita saanud Wolkswagen Passati reklaam, kus väike poiss mängib tegelast «Tähesõdadest» ja kus tema isa mängib poisiga kaasa.

Üsna kuulus meelelahutustegelane Kim Kardashian esineb sportjalanõude Skechers klipis. Nagu võib aru saada, on tegu kumera tallaga spordijalanõudega, mida kandes saavad koormust kehahoiuga tegelevad keha siselihased, mille treenimist soovitavad mitmed fitnessi treeningprogrammid. Klipp sisaldab sellist kerget süžeepööret.

E-Trade finantsteenuseid reklaamib väike laps, kes rääkides väga täiskasvanulikku juttu, tekitab tootele tugeva inimliku mõõtme.

 

Sõbrapäevaks lillesaatmise reklaam tundub ehtsana.

 

Retrolikku actionit õhkub Budweiseri õllereklaamist.

BMW reklaam, kus räägitakse lugu Ameerika väikelinnas asuva autokoostetehasest, loob autofirmale usaldusväärset kuvandit, boonuseks särtsakas montaaž.

Snickers jätkab oma reklaamis Eesti telekanalitelgi jooksvat süžeed. Peaosas USA koomik Roseanne Cherie Barr, kes tuletab meelde üht Hiina vanasõna, nimelt: ära võta otsuseid vastu, kui kõht on tühi.

Karjääriplaneerimisele kehutav reklaam mehest, kelle auto pargivad kinni ahvid, räägib enda eest ise.

Samuti räägib enda eest ise autotootja Chevrolet reklaam, mis algab noorte esimese kohtamisega.

 

Usutav on ka Hyundai hübriidauto reklaam, kus on visuaalselt näidatud hästi eelarvamusi tehniliste uuenduste suhtes.

Vodevilliliku huumori ja meisterliku läbikomponeerimisega paistab silma Audi reklaam, kus Audi häid omadusi võrreldakse Mercedese omadega. Muide, kes samas võrdluses rohkem adrenaliini tahavad näha, toksigu Youtube sisse «transporter car chase» ja ülejäänu eest hoolitseb juba Jason Statham.

Üks levinud reklaamide tegelaskuju on nohiklik noormees, kes ilmutades mõningast ettevõtlikkust, siiski ühe-koma-teisega hakkama saab. Näiteks itaalia stiilis televisooni mänguformaati tsiteeriv Mini reklaam.

 

Huumori vaatenurgast tasub pilk peale visata teisele Chevrolet reklaamile, kus taustaks kõlab kahe reklaamimehe jutt, kes arutavad, milline üks hea telereklaam võiks olla. Puäntne lõpp.

Väga kurb pole ka Camrexi reklaam.

 

Patt oleks mööda minna Coca-Cola reklaamist, seekord retrostiilis.

Pepsi käik oli selline.

Leidus ka reklaame, mis on ehk sotsiaalsemad. Näiteks Eminemi osalusega reklaam Detroidist.

 

Samuti rehvivalmistaja Bridgestone´i oma.

Alati on tore vaadata emotsioone näoilmetes, nagu näiteks siin.

 

Ja pidusid, nagu siin.

 

Lõpetuseks aga klassika, Wolkswageni Põrnikas.

Boonustrackiks on Belgia õlletootja reklaam, kus äratundmismomente peaks leiduma nii naistele kui meestele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles