Tallinnas avab uksed Baltimaade suurim ökopood

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus on Kuninga tänaval ökopood Mahe Mark.
Pärnus on Kuninga tänaval ökopood Mahe Mark. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

11. veebruaril kell 10 avatakse Tallinnas Baltimaade suurim ökopood, mahemarket nimega Parim Pood, kust lisaks toidukaubale saab ka looduslikku kosmeetikat.


Mustamäe tee 3A asuvas kaupluses on kogupinda 400 ruutmeetrit, millest neljandiku võtab enda alla naturaalkosmeetika. «Soovime, et inimene saaks meie juurde tulles lisaks toidukaubale, puu- ning köögiviljadele soetada ka naturaalkosmeetikat ning puhastusaineid. Teisisõnu - kogu mahekaup samast kohast,» rääkis avatava marketi perenaine Tiiu Saks.

Mahemarketis pööratakse suurt tähelepanu eesti põllumajandustoodetele. «Ja veel - kui varem on inimene pidanud kuivaineid ostma valmispakkides, siis nüüd on seda võimalus soetada kaalukaubana,» märkis Saks.

Mahemarketis on avamise puhul palju eripakkumisi ja hinnaüllatusi. Kui kesklinnas on kauplustele autoga ligipääsemine raske, siis Mustamäe tee 3a asuval mahemarketi külastajal sellega muret pole - sõidukiga pääseb mugavalt ligi ja kaupluse ees on avar parkla.

Baltimaade suurim ökopood on avatud esmaspäevast reedeni kella 10-20, laupäeval ja pühapäeval 10-18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles