Põltsamaa Felix koondab ümberkorralduste tõttu 13 töökohta

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felixi ketšup aastast 2013.
Felixi ketšup aastast 2013. Foto: Lugeja pilt

Toiduainete ja jookide valmistaja Põltsamaa Felixi omanik Orkla Grupp toob Läti sõsarettevõtte mahlatootmise Eestisse üle ning viib kastmete tootmise Lätti; ümberkorralduse käigus vähendab ettevõte ASi Põltsamaa Felix koosseisu 13 töökoha võrra.

Põltsamaa Felixi juhatuse esimehe Kaido Kaare sõnul keskendub Põltsamaa Felix kevadel kinnitatud strateegia kohaselt valmistoidu ja jookide tootmisele.

«Kontserni otsus suurendab veelgi Põltsamaa Felixi kasvavaid tootmismahte,» ütles Kaare pressiteates.

Ümberkorralduse käigus kolib käesoleva sügise jooksul mahlatootmine Riiast Põltsamaale ning kastmete tootmine viiakse Orkla Läti ettevõttesse. Ümberkorralduse käigus vähendab ettevõte AS Põltsamaa Felix koosseisu 13 töökoha võrra.

«Kuna mahlajookide tootmine on suurel määral automatiseeritud protsess, siis uue strateegia rakendamisel on selgunud, et ettevõttes on jookide tootmismahu kohta liiga palju töökohti ning kahjuks oleme sunnitud kaotama 13 töökohta,» selgitas Kaare.

«Tänu hooajalisest tootmisest tulenevale suuremale tootmismahule saame pakkuda nendele töötajatele, kelle töökoht likvideeritakse, ajutiselt teist tööd valmistoidu üksuses. Soovi korral saavad nad jätkata tööd samadel tingimustel käimasoleva hooaja lõpuni,» lisas Kaare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles