PKC koondatutest on töötuna arvel 131 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondamine PKC Eesti tehases
Koondamine PKC Eesti tehases Foto: Mihkel Maripuu

Alates PKC veebruarikuisest teatest, et firma sulgeb Keila tehase ja koondab kõik töötajad, on end töötuna registreerinutest uue töö leidnud 48 inimest, töötuna on jätkuvalt arvel 131 inimest.

«Kokku on neid, kes koondati PKC-st selle aasta jooksul ja kes on 14. septembri seisuga töötukassas töötuks registreerinud, 182,» öeldi töötukassa analüüsiosakonnast BNS-ile.

Üle poole neist ehk 102 inimest registreeris end töötuks kolmandas kvartalis ning üle kolmandiku ehk 65 inimest teises kvartalis. Neljapäevase seisuga on töötuna arvel 131 inimest, kes on PKC Eestist koondatud selle aasta jooksul. Tööle on töötukassa andmeil rakendunud 48 inimest.

Veel juuli lõpus oli uue töö leidnud 20 inimest, end arvele oli toona võtnud 124 PKC töötajat.

Tänavu veebruaris teatas PKC Eesti, et sulgeb 2017. aasta märtsis Keila tehase ja koondab 613 töötajat.

Edaspidi tellib PKC Eesti juhtmeköidiste valmistamise allhankena teistest PKC Grupi tehastest. Eestis jätkab PKC Grupp regiooni keskuse arendamist andes tööd ligi sajale inimesele, kes tegutsevad inseneeria, tootearenduse, toodete lansseerimise, IT, finantside, personalihalduse, müügi, ostu ja hanke valdkondades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles