Üllatusi täis maailm: Apple’i juhtmevabad kõrvaklapid saavad ihaldatud juhtme

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AirPod'ide ühendusjuhe
AirPod'ide ühendusjuhe Foto: Amazon

Maailm on täis üllatusi – tehnoloogiagigant Apple tuli alles möödunud nädalal välja revolutsiooniliste juhtmevabade kõrvaklappidega AirPod ja kogu maailm hakkas koheselt kihama vajadusest neid siduva juhtme järele.

Sotsiaalmeedias võttis nimelt koheselt tuurid üles naljade ja muretsemise seeria seoses ohuga need väiksed vidinad lihtsalt ära kaotada. Parim viis nende omandamiseks arvati olevat kellegi teise kaotatu tänavalt üleskorjamine.

Nutikad ärimehed ei lasknud lootustel kaua õhus olla ja nii on telefoniümbriste tegija Spigen tulnud välja abivahendiga, millel nimeks AirPods Strap ja mis klappidega ühendatult neid näiteks kaelas võimaldab kanda.

Nüüd on seega igaühel, kes endale 160 euro eest endale kõrgtehnoloogilised juhtmevabad kõrvaklapid ostab, võimalus kulutada veel 10 dollarit, et neile üdini lihtne juhe hankida. Toode peaks müügile jõudma oktoobri keskpaiku ning on juba tellitav näiteks Amazon’is.

Apple'i uusimal telefonil iPhone 7 enam tavapärast 3,5-millimeetrist kõrvaklappide sisendit pole. Seega leiutas ettevõte uued kõrvaklapid AirPod, millesse on sisse ehitatud W1-nimeline kiip audio töötlemiseks ja kõigi iCloud’iga ühenduses olevate seadmetega liidestumiseks. Ühe laadimisega peavad nad vastu kuni 5 tundi ja laadida saab neid juhtmevabalt karbi endaga. Heli hakkavad need klapid edastama siis, kui on kõrvadesse asetatud.

Allikas: TechCrunch

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles