Krachtide kodusõda hävitas ühisärid

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärinaine Kersti Kracht
Ärinaine Kersti Kracht Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sel kuul algab kohtuprotsess ettevõtja ja EVEA presidendi Kersti Krachti endise abikaasa ja äripartneri Argos Krachti üle, keda prokuratuur süüdistab omastamises.

«Kui hakkasime Kerstiga tülitsema, läks asi käest ära,» ütles Argos Kracht, kelle sõnul päädisid nende kehvad suhted tehingutega, mis talle kriminaalasja kaela tõid, vahendab Äripäev.

Kohtusse jõudnud kriminaalasja juured ulatuvad kuue aasta tagusesse aega, kui üle 20 aasta abielus olnud ja äri- ning juhtimisnõu jagavat firmat Kermon omanud Krachtid hakkasid partnerlusele punkti panema.

Nimelt müüs Argos Kracht 2010. aasta novembris ettevõttele Serena Consulting, mille juhatuses oli mehe tädipoeg Ermo Kruus, 243 000 euro eest 13 Kermon Investile kuulunud kinnistut. Süüdistuse järgi tunnistasid kinnistute ostjad hiljem, et tehingud olid tühised ja eesmärk oli Kermon Investi osaniku, Kermoni kahjustamine.

Kersti Krachtilt ei õnnestunud kommentaari saada - esmalt palus ta saata küsimused kirjalikult ja pärast küsimuste kättesaamist teatas Kermon Investi esindaja Marko Kairjak, et nad teemat ei kommenteeri.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles