Postimehe trükiarv suurenes aastaga 3,5 protsenti (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajalehed
Ajalehed Foto: Kristjan Teedema

Augustis oli suuremate Eesti päevalehtede summaarne tiraaž 120 700 eksemplari, mis on protsendi võrra vähem kui möödunud aasta samal ajal. Aastatagusega võrreldes kasvas Postimehe trükiarv 3,5 protsenti.

Augustis oli suuremate Eesti päevalehtede summaarne tiraaž 120 700 eksemplari, mis on protsendi võrra vähem kui möödunud aasta samal ajal ja poole protsendi jagu madalam kui tänavu juulis.

Üleriigilistest päevalehtedest langes aastaga enim Äripäeva trükiarv – 13,3 protsenti 7800 eksemplarini. Eesti Päevalehe tiraaž oli augustis 17 500, mis on 9,5 protsenti vähem kui mullu samal ajal, selgub Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) andmetest.

Olulisemate maakonnalehtede trükiarvudes aastases võrdluses suuri muutusi ei olnud. Suurematest nädalalehtedest kasvas Eesti Ekspressi tiraaž aastaga 3 protsenti 29 300 eksemplarini. Maalehe tiraaž langes aga 2,5 protsenti 44 200-ni.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles