Eestis Nordeaga ühinev DNB vahetas välja Balti üksuse juhi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DNB panga peakontor Tallinnas.
DNB panga peakontor Tallinnas. Foto: Jaanus Lensment

Septembrist juhib DNB Bank ASA Baltikumi üksust Norrast pärit Atle Knai, vahetades välja seni samas ametis olnud Mats Wermelini, kes asub juhtima DNB Grupi suurte ettevõtete rahvusvahelise üksuse Põhja-Euroopa suunalist osakonda.

«Isiklikus plaanis on põnev ja kindlasti ka väljakutset pakkuv juhtida DNB Baltikumi osa ja olla seeläbi taaskord lähemalt seotud DNB Eesti üksusega. Oleme koos Nordeaga loomas Baltikumis uut juhtivat panka ning minu peamiseks ülesandeks saabki selle ülemineku teostamine DNB poolelt,» ütles Knai pressiteate vahendusel.

Atle Knai on viimase 20 aasta jooksul töötanud erinevatel ametikohtadel DNB Grupis. Ta on juhtinud Londonis DNB ettevõtete panganduse valdkonna tegevust ja olnud DNB Baltikumi ning Poola ettevõtete panganduse juht. Aastatel 2013-2014 juhtis Atle Knai DNB Eesti üksust ning alates 2015. aasta jaanuarist alustas tööd DNB Läti üksuse tegevjuhina.

DNB on Põhjamaade grupp ja Norra turuliider, pakkudes finantstooteid nii era- kui ka äriklientidele. Eestis tegutseb DNB üle kümne aasta ning on keskendunud ettevõtete teenindamisele. DNB aktsiad on noteeritud Oslo börsil ja 34 protsenti aktsiatest kuulub Norra riigile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles