Tallinna Tehnikakõrgkool hakkab töötuid koolitama

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTK ootab eriti kandidaate tekstiilimaterjalide ja rõivaste konsultandi koolitusele ning plasti- ja metalli töötleja eriala koolitusele.
TTK ootab eriti kandidaate tekstiilimaterjalide ja rõivaste konsultandi koolitusele ning plasti- ja metalli töötleja eriala koolitusele. Foto: Tairo Lutter

Koostöös Sihtasutus Innovega, Euroopa Sotsiaalfondi toel, alustab TTK septembri lõpust projektiga  «Praktika toob tööle», mis on mõeldud aitama tööturult eemal olnud inimestel tööle naasta.

Ühe erialakoolituse maht on 120 akadeemilist tundi, sisaldades endas nii praktilist kui ka teoreetilist osa. Lisaks pakutakse isiksuse arengut ja ettevõtlikkust soodustavaid koolitusi.

Erialakoolitused, mida projektis pakutakse on: keevitamine, CNC, metalli ja plastimaterjalide töötlemine, tekstiilimaterjalide müügitöö ja veokorralduse juhtimine.

Õppetöö toimub eesti keeles ja koolitusprogrammid on osalejatele tasuta. 

Osaleda võivad kõik, kelle tööotsingud on kestnud aasta või kauem (16–24-aastaste puhul 6 kuud) ning kes pole selle aja jooksul olnud hõivatud tööga või sellega võrdsustatud tegevusega.

Registreerimise tähtaeg on 15.09.2016. Sobivate kandidaatidega võetakse ühendust ja kutsutakse vestlusele.

Õppetöö algab 26. septembril 2016.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles