Haapsalust Tallinnasse sõitnud bussil oli tehnilisi probleeme, kaks reisijat tahtsid bussist lahkuda

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Go Bus.
Go Bus. Foto: Postimees.ee

Läänlasele saatis kirja reisija, kes sõitis Go Busiga 5. septembril kell 14-16 Haapsalust Tallinna. Ta tundis muret, et buss ei olnud tema hinnangul tehniliselt korrast.

«Buss startis 14.05 Haapsalu bussijaamast. Istusin ise väikese lapsega umbes bussi keskosas, nii et ei näinud täpselt, aga kuulsin, kuidas Uuemõisa ja Taebla vahel hakkas üks naine bussijuhiga vestlema teemal, et kas sellise bussiga ikka sõita võib, et uks ju logiseb. Lisaks oli kuulda, et käigukastil oli mingi probleem,» rääkis reisija.

«Mingi jõhkra raginaga bussijuht neid käike igatahes sisse väänas ja bussijaama jõudsime, aga ei tea, kas see nii ikka on päris normaalne,» lisas ta.

Go Busi juhatuse liige Andrei Mändla ütles, et bussil oli ukseriiv pesast veidi välja tulnud ja see ei lasknud uksel korralikult sulgeda. «Esimeses peatuses lükkas juht riivi õigesse asendisse ja uks töötas kohe korralikult,» ütles Mändla.

«Küll aga oli probleeme käikude elektroonse lülitamisega. Juht sai selliselt Tallinnasse välja, tegi süsteemile seal restardi ja asi hakkas jälle toimima,» kinnitas Go Busi juhatuse liige.

Täispikka lugu loe Läänlasest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles