/nginx/o/2016/08/31/5782473t1h4fbf.jpg)
«Maximas on kõik saiad ja pirukad müügis ilma igasuguse pakendi ja klaaskapita, kuidas tagab pood, et saiadel ei oleks peal kellegi teise süljepiiskasid ega tolmukübemeid? Kas kõik toiduohutuse ja hügieeni nõuded on sel viisil kaupa müües tagatud?» uuris lugeja.
Vastab Maxima Eesti kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets.
Puhtus on kõige olulisem aspekt, millest me kaubanduse korraldamisel lähtume. Selle tagamiseks rakendame me igal sammul süsteemseid lahendusi, mis ühendavad kindlaid reegleid, tegevusi, seadmeid ja abivahendeid.
Seadmete ja süsteemide valikul võtame arvesse, kui mugavad on lahendused meie klientide jaoks ja kui hästi sobivad meie kaupluse interjööri.
Nii küpsetame saiakesi kauplustes ise ja kasutame nende väljapanekuks erinevaid riiuleid ning lette. Saiakeste väljapanekul katteta letile hindame muuhulgas, kui kaua on need letis, kui hea on ventilatsioon, millisel kõrgusel lett asub, milliseid abivahendeid saavad ostjad kasutada.