Postimehele kirjutas lugeja, kes astus taas ämbrisse Talleggi kanaviineritega. «Vastik kleepuv kiht välispinnal, ebameeldiv maitse ja hamba all puder,» alustas ta kirjeldust.
Kleepuvad kanaviinerid pahandasid ostjat
«Ostan neid kord nädalas ja arvan, et saan halva kvaliteediga viinereid keskmiselt iga viies kord,» rääkis lugeja. Ta on muutunud ettevaatlikuks ning püüab osta just neid viinereid, millel kõlblik kuni kuupäevani oleks vähemalt nädal, kuid tundub, et ka see ei aita paremat saaki saada.
«Avastasin, et selle kohta on teile varem juba kurdetud enam kui aasta tagasi ja lubati, et kvaliteediga enam probleeme ei tule. Kuid tegelikkuses pole kahjuks mitte midagi muutunud,» nentis lugeja.
HKScan Estonia kvaliteedijuhi Priit Dreimanni sõnul sõltub kanaviinerite konsistents palju kasutatava tooraine rasvasisaldusest. «Kõrgema rasvasisaldusega toorainest toodet valmistades võib juhtuda, et toote pinnale kesta alla eraldub õhuke rasva- ja puljongikiht,» ütles ta.
Toiduohutuse seisukohast ei ole aga tegemist millegi ohtlikuga. «Täname antud probleemile tähelepanu pööramast ning kinnitame, et HKScan Estonias on esikohal toodete kvaliteet ning seetõttu vaatame oma tootmisprotsessid veelkord üle, et antud toode oleks stabiilsema kvaliteediga,» kinnitas Dreimann.