Giidide kongress jätab turismifirmad ükskõikseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Giidide Ühingu juht Laura Taul turistidele linna tutvustamas
Tallinna Giidide Ühingu juht Laura Taul turistidele linna tutvustamas Foto: Peeter Langovits

Kuigi Tallinnas on ülemaailmsel giidide kongressil koos ligi 200 giidi 42 riigist, ei tunne Eesti turismifirmad rahvusvahelise konverentsi ja kontaktide sõlmimise vastu huvi, ütles Tallinna Giidide Ühingu juht Laura Taul.

Tallinna Giidide Ühingu korraldatud kongressil osaleb giide näiteks Iraanist, Saudi Araabiast, Peruust, Indiast, Jamaicalt ja Indoneesiast, vahendab ERR.

Kongressi delegaadid on oma ala kõige mõjukamad esindajad ja Eesti ei paku külalistele ainult tutvumist Tallinna vanalinnaga vaid alates ajaloost ja kultuurist kõike, mis Eestist iseloomustab.

«Mul on kahju, et ei ole kasutatud seda võimalust, kus koju kätte on tulnud terve maailma turismi kõige kõnekamad, kõige häälekamad esindajad, need, kes tegelikult selle sõnumi viiksid tagasi laia maailma - ka nendesse riikidesse, kuhu ametlik EAS-i Eesti tutvustamise poliitika ei ulatugi,» rääkis Tallinna Giidide Ühingu president Laura Taul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles