Estonian Airi uued lennukid ootavad nime

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto 25. jaanuarist, kui üks kahest uuest lennukist on Tallinna jõudnud. Trapil Estonian Airi president Andrus Aljas
Foto 25. jaanuarist, kui üks kahest uuest lennukist on Tallinna jõudnud. Trapil Estonian Airi president Andrus Aljas Foto: Priit Simson

Estonian Air kuulutas oma uute lennukite tutvustamiseks välja nimekonkursi. Auhinnaks lennureis kaaslasega Estonian Airi lennukipardal.

Estonian Airi kaks uhiuut Bombardier CRJ900 NextGen lennukit jõudsid jaanuari lõpus Eestisse ja Estonian Air kuulutab sellega seoses välja nimekonkursi, teavitab ettevõte pressiteate vahendusel.

Konkursul on võimalik osaleda Estonian Airi Facebooki-lehel http://www.facebook.com/eafans või Estonian Airi kodulehel www.estonian-air.ee/crj.

Nimekonkursi reeglid:

· Konkursi raames valitakse nimed kahele CRJ900 NextGen tüüpi lennukile.

· Iga nimekonkursil osaleja võib pakkuda piiramatu arvu nimevariante.

· Pakutavad nimed peaksid väljendama Estonian Airi rahvuslikkust ja olema lihtsad hääldada ka eesti keelt mitterääkivale inimesele.

· Pakutavad nimed peavad vastama headele tavadele.

· Facebookis on võimalik konkursil osalevate nimede poolt hääletada, vajutades nupule «Like».

· Igaüks võib iga nime poolt hääletada vaid ühe korra.

· Nimekonkursi võitjad valib Estonian Air.

· Nimekonkursil osalemiseks on vajalik koos pakutava nimega avaldada ka oma ees- ja perekonnanimi ning kontaktandmed, et oleks võimalik võidu korral ühendust võtta.

· Nimekonkurss kestab kuni 14. veebruarini.

· Võitjad avaldatakse hiljemalt 18. veebruaril Estonian Airi Facebooki-lehel ja Estonian Airi kodulehel. Võitjatega võetakse personaalselt ühendust.

Mõlema lennuki ristivanem on oodatud koos kaaslasega aukülalisena pardale, et nautida lendu tema pakutud nimega lennukil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles