Vene asepeaminister arutas Läti ministritega kalatoodete ekspordi taastamist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa asepeaminister Arkadi Dvorkovitš.
Venemaa asepeaminister Arkadi Dvorkovitš. Foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix

Lätis puhkust veetnud Venemaa asepeaminister Arkadi Dvorkovitš kohtus Karavela kalakombinaadis Läti rahandusministri Dana Reizniece-Ozolaga, transpordiministri Uldis Augulisega ja põllumajandusministri Janis Duklavsiga ning arutusel oli Läti kalatoodete ekspordi taastamine Venemaale, edastas uudisteportaal Skaties.lv.

Kohtumist ei korraldanud mitte Läti välisministeerium, vaid Venemaa Läti suursaadik Aleksandr Vešnjakov.

«Kui poliitik ei tee midagi, siis pälvib ta kriitikat. Kahjuks pälvib ta kriitikat ka siis, kui kasutab iga võimalust, et raskutes sektorit aidata. Läti põllumajandus- ja kalandussektoris on olukord endiselt keeruline, seetõttu ootame põllumajandusministrilt abi probleemide lahendamiseks,» ütles Läti põllumajandusorganisatsioonide koostöönõukogu esimees Edgars Treibergs.

Läti toidutootjate föderatsioon kiitis samuti Duklavsi kohtumist Venemaa ametliku esindajaga ja nimetas seda näiteks kahepoolsete suhete edendamisest ja toidutootjate ekspordiprobleemide lahendamisele kaasaaitamisest.

Reizniece-Ozola kinnitas kohtumise toimumist ning et arutati Läti kalatoodete ekspordi taastamist Venemaale ja Inčukalnsi gaasihoidla tulevikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles