Vaata videost, mille abil saab hambaid valgendada

Anna-Maria Uulma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naeratav naine.
Naeratav naine. Foto: SCANPIX

Kõik meist soovivad säravalt valget naeratust, kuid milliste vahenditega seda saavutada, on jäänud paljudele küsimuseks.

On kolm viisi hammaste valgendamiseks, millest üks on osta valgendav hambapasta, vahendab, Business Insider. Valgendava hambapastaga tuleks olla aga arstide sõnul ettevaatlik, sest tema mõju piirdub vaid plekkide eemaldamisega, mida põhjustab kohvi, veini või tee sagedane joomine.

Kui sinu soov on hambaid aga põhjalikult valgendada, peaksid kasutama vahendeid, mis sisaldavad peroksiidi.  Näiteks võimaldab seda hambaarsti külastus, kus valgendatakse hambaid lasermeetodi abil, mis muudab hambad tunduvalt valgemaks juba pärast mõnd külastust.

Veel soovitavad hambaarstid koduseid meetmeid, milleks on valgendavad kleepsud ja geelid.

Siiski tuletab hambaarst meelde ka reeglid, et kuniks teie hambad on terved, ei ole oluline nende värvus ning enne valgendamist peaksite kindlasti esmalt hambaarstilt nõu küsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles