Väljareklaamitud öölaulupidu kadus kui tina tuhka (1)

Hanneli Rudi
, Tarbija toimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlaste öölaulupidude vaimustus ei lahtu.
Eestlaste öölaulupidude vaimustus ei lahtu. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Kui mõni aeg tagasi lubas reklaam, et ka sel aastal tuleb Tallinna lauluväljakul öölaulupidu, siis  nüüd on info selle ürituse kohta kadunud ning muusikasõbrad on teadmatuses.

«Mul on segadus ühe üritusega. Välja on kuulutatud, et 20. augustil peaks toimuma Tallinna Lauluväljakul öölaulupidu ja see üritus oli ka internetis väljas. Nüüd on uus reklaam, et see toimub hoopis Keilas? Kas see on üks ja seesama üritus?» küsis Postimehe tarbijaportaalile kirjutanud Monika.

Tallinna lauluväljak annab oma Facebooki lehel teada, et seda üritust tõesti ei toimu ning selle kohta käiv info on vananenud ning eksitav.

«Veidi tagamaad. Nimelt on internetis olemas veebilehti, mis genereerivad automaatselt copy-paste-süsteemi alusel Facebookis loodud üritusi,» selgitab lauluväljak. Nimelt lõi Music Events aasta  tagasi sellisel kujul Facebooki ürituse. Korraldaja tegi muudatused nii programmis kui ka ajas ja ürituse info muudeti ümber Tallinna Merepäevade öölaulupeoks, mis juba toimus tänavu suvel juulikuus. «Kahjuks aga teatud süsteemid parandusi sisse «ei tõmba» ja nii jäi vananenud infoga üritus üles eventoloco.com süsteemi,» seisab selgituses. Kõik osapooled paluvad vabandust segadust tekitava info pärast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles