20 märki, et sul on lootust saada miljonäriks (2)

Anna-Maria Uulma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edukas mees.
Edukas mees. Foto: John Rowley

Miljonäri ei saa meist kahjuks igaühest, kuid mõnel on siiski selleks juba sündides eeldused kaasa antud.

Mõni inimene unistab tulutult miljonäriks saada kogu elu, kuid tegelikult pole selles midagi keerulist, kui end piisavalt harida ja teada edukuse paarikümmet põhialust,  vahendab Business Insider

Sa oled hakanud raha teenima juba nooremas eas

Paljud tuntud miljonärid on hakanud raha teenima juba lapseeas täiesti tavalise ja ka veidike ebameeldiva müügitööga.

Sa oled ülesaavutaja

Kui sa olid kooli ajal õpilane, kes ei olnud rahul hindega neli, siis võib sinus peituda nn rikkaks saamise geene.  Ka miljonär ei saa olla rahul ühe miljoniga, kui on võimalus teenida  kümme.

Sul on isegi liiga hea välimus

See võib tunduda diskrimineerimisena, kuid uuringute põhjal on kolmveerandi võrra edukamad need, kelle välimus on parem.

Sa suunad oma tegevust mõttega

Kui oled inimene, kes suudab näha võimalusi ja neist kinni haarata, siis võib sulle samuti õnne soovida.

Sa oled kannatamatu

Miljonärid ei oota kunagi õiget hetke raha investeerimiseks, sest nende jaoks sobib rahaga tegeleda kogu aeg.

Sa oled keskendunud enam kulutamisele kui säästudele

Pole just väga keeruline aru saada, et need, kes julgevad kulutada, sest teavad, et oskavad raha tagasi teenida, on sündinud miljonärideks.

Sul on avatud meel

Oluline on tähele panna ja meeles hoida pidevalt õhus olevaid ideid, sest kui üks plaan ei pruugi ühel momendil sobida, ei tähenda see, et sul seda järgmisel hetkel vaja ei läheks.

Sa oled olnud koolis üsna populaarne

Kui oled olnud koolis populaarne, tähendab see seda, et sul on palju tutvusi, mis omakorda suurel määral aitavad jõuda rikkuseni.

Sa elad allpool enda võimaluste piire

Üks asi, mis tõelisi miljonäre ühendab, on elada allapoole enda võimalusi. Suur osa miljonäre valib endale praktilise auto ja elab küll luksuselamus, kuid ei osta kokku mõttetuid luksusvidinaid, sest ei soovi kulutada enda raskelt teenitud raha mõttetult.

Sul on positiivne mentor

Mentor on isik, kes annab sulle häid nõuandeid. Kui sa aga suhtled inimestega, kes tekitavad sinus negatiivsust, siis läheb ka edukuse rada pigem allamäge.

Minevikus kinniolek ei ole sinu jaoks

Inimene, kes ei ole minevikus kinni, on edukas, sest saab aru, et vahel lähevadki asjad rappa, kuid sellest tuleb ise välja tulla ja raskustest jagu saada.

Eesmärgiseadmine on sinule oluline

Sa omad tervikpilti enda elust ja oled alati seadnud endale kindlad eesmärgid, milleni liikuda.

Sa ei ole lahutatud

Uuringud näitavad, et enam miljonäre leidub inimeste seas, kes ei ole üksikud või lahutatud, neil on ette näidata pikaajalised suhted.

Sa tead, kuidas enda pingutusi tõhustada

Kui tavainimesed õpivad tihti enda nõrkustest, siis miljonärid üritavad enda häid omadusi maksimerida.

Sa oled optimistlik

Miljonärid ei otsi kunagi põhjust teisi süüdistada, selle asemel tunnistavad nad probleemi ning üritavad sellele lahendust leida.

Sa võid juua, kuid oled loobunud suitsetamast

Alkoholi mõõdukas tarvitamine aitab suurendada  enda sotsiaalset kapitali,  mis võib aidata aga kaasa investorite leidmisel.

Sul on nn paks nahk

Pidev juurdlemine selle üle, mida teised sinust arvata võivad, ei mõju kindlasti hästi sinu vaimsele tervisele. Edukamad on alati need, kes ei lase ennast kõigi arvamusel häirida.

Sa hoiad pidevalt toimuvatel asjadel silma peal

Suur osa rikkuritest on kursis päevauudistega. See on vajalik, sest nii teavad nad ka õiget hetke, millal raha investeerida.

Sa soovid  pidevalt areneda

Enamik miljonäre ei oma vaid koolist saadud diplomit, vaid soovivad enesearenguga tegeleda pidevalt.

Sa ei ole kohe kunagi enda saavutustega rahul

Iga  väiksem saavutus võib tekitada sinus hea tunde, kuid ei tohiks kunagi hõisata enne õhtut. Paljud miljonärid on hakanud edukuse poole liikuma juba varakult, kuid esimesed rõõmuhetked päralejõudmisest on tulnud pärast 50. eluaastat.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles