Nordica lendab järjest enam oma lennukitega

Gert Siniloo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica lennuk Tallinna lennujaamas.
Nordica lennuk Tallinna lennujaamas. Foto: Mihkel Maripuu

Oma lennukite kasutamise osakaal võrreldes kuu varasemaga ligi veerandi võrra, talveks loodab ettevõte opereerida kõiki lende vaid oma lennukipargiga.

Nordica teenindas koostöös Adria Airwaysiga juulis 40 167 reisijat ja teostas 710 regulaarlendu, millest 76% opereeriti juba oma CRJ-tüüpi lennukitega. Kokku on Nordicaga lennanud käesoleva aasta esimese seitsme kuu jooksul 192 924 reisijat kokku 4 731 lennul.

«Mul on hea meel, et järjest enam Nordica korraldatavaid lende on opereeritud meie enda lennukitega, mis on olulisel määral parandanud nii meie pakutavat toodet kui teenust. Nordica areng on stabiilne ja jätkuv ning talvehooajal loodame opereerida kõiki meie lende vaid oma lennukipargi ja meeskondadega,» kommenteeris Nordica juhatuse esimees Jaan Tamm.

Juulis lõppesid Nordical lepingud seniste partnerite Carpatairi ja NextJetiga, kellelt renditi lennukeid koos meeskondadega alates eelmise aasta novembrist. Kuni talvehooajani jääb Tallinnasse abiks veel vaid üks partner, BMI. Nii on nüüdsest kõik Nordica lennud Tallinnast opereeritud vaid reaktiivlennukitega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles