Hotell Kolm Õde sai majutusala eliitklubi Relais & Châteaux liikmeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Krämer
Sebastian Krämer Foto: Liis Treimann

Tallina nooblim hotell Kolm Õde liitus esimesena Eestis ja teisena Balti riikides maailma lukshotellide ja -restoranide liidu ja broneerimissüsteemi Relais & Châteaux'ga. Nüüd jõuab Eestisse rohkem jõukaid turiste.

Kolm õde sai ametlikuks Relais & Châteaux liikmeks 1. jaanuarist 2011, teatab majutusasutus pressiteate vahendusel.

Hotelli juhataja Sebastian Kraemeri (pildil fotoaknas) sõnul tõi juba esimene kuu Relais & Châteaux kooseisus hotellile kahekordse kasvu võrreldes 2010. aasta jaanuariga.

«Pannes põhirõhku kvaliteedile ja isikupärale, on Relais&Châteaux suunatud just nendele klientidele, keda me vajame. Neil on ka üks edukamaid liikmeprogramme enam kui 10000 lojaalse kliendiga,» ütles Kraemer.

«Nii meie kui ka riigi turismi jaoks tähendab Relais & Châteaux Eesti turule sisenemine uute jõukamate klientide võitmist ning tulude suurenemist,» märkis Kraemer.

Baltimaades on lisaks Kolmele Õele Relais & Châteaux keti liige vaid üks Leedu hotel Stikliai, mis asub Vilniuse vanalinnas. Lähimad liikmed Skandinaavias on Kopenhaageni hotell Falsled Kro ja restoran Kong Hans Kælder. 

2011. aastal laienes Relais & Châteaux  36 ettevõtte võrra, mis valiti range valikuprotsessi tulemusel rohkem kui 100 kandidaadi seast.

Uutest liikmetest asuvad 12 Euroopas, 1 Marokos, 12 Aasias, 5 USA-s, 4 Lõuna-Ameerikas, 1 Uus-Meremaal ning 1 Vanuatus. Igaüks neist, olgu ajalooline või kaasaegne, asudes linnas või maal, on ainulaadne oma võlu, elegantsi, tipptasemel teeninduse ning külalislahkuse kvaliteedi poolest. 

Assotsiatsiooni 2011 aasta patroon on Hollywoodi näitleja Richard Gere, kes on ühtlasi ka luksusliku külalistemaja Bedford Post Inn omanik.

Richard Gere’i sõnul on tõeline pühendumus, hullumeelne tähelepanu detailidele, kirg ilu vastu kõigis tema vormides ja isiklik püüd teha maailma paremaks see, mis iseloomustab ja eristab Relais & Châteaux liikmeid. Relais & Châteaux ketti kuulub üle maailma 500 hotelli ja restorani kokku 60 riigis.

Lisainformatsiooni Relais&Châteaux uutest liikmetest leiab relaischateaux.com veebiküljelt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles