Kahjukindlustuse väljamaksed vähenesid mullu seitse protsenti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetusjuhtumiks loetakse kaskokindlustuse puhul sõiduki kahjustumist või hävimist ootamatu sündmuse tagajärjel.
Õnnetusjuhtumiks loetakse kaskokindlustuse puhul sõiduki kahjustumist või hävimist ootamatu sündmuse tagajärjel. Foto: Peeter Langovits

Statistikaameti andmeil tegid kindlustusseltsid möödunud aastal kahjukindlustuses väljamakseid kokku 134 miljonit eurot ehk seitse protsenti vähem kui tunamullu.

Kahjukindlustusmakseid kogusid seltsid mullu 217,3 miljonit eurot ehk 9,2 protsenti vähem kui tunamullu.

Mullu detsembris tegid kindlustusseltsid kahjukindlustuses 10,7 miljoni euro ulatuses väljamakseid, mis on võrreldes tunamullu detsembriga 3,7 protsenti vähem.

Võrreldes mullu novembriga kasvasid kahjukindlustuse detsembri väljamaksed 90 protsenti.

Kahjukindlustusmakseid kogusid kindlustusfirmad detsembris kokku pea 16,9 miljonit eurot, mis on võrreldes tunamullu sama kuuga 6,5 protsenti vähem ja 2010. aasta novembriga samal tasemel.

Kindlustusseltsid tegid 2010. aastal elukindlustuses väljamakseid kokku 44,7 miljoni euro jagu ehk 0,8 protsendi võrra rohkem kui tunamullu. Elukindlustusmakseid kogusid seltsid 78,8 miljonit eurot ehk 6,7 protsendi võrra rohkem kui tunamullu.

Elukindlustuses tegid kindlustusseltsid mullu detsembris väljamakseid 3,1 miljoni euro ulatuses, mis on võrreldes üle-eelmise aasta sama kuuga 0,7 protsenti rohkem. Võrreldes eelmise aasta novembriga kahanes elukindlustuse väljamaksete summa detsembris 15 protsenti.

Elukindlustusmakseid kogusid kindlustusseltsid detsembris kokku 90,6 miljonit eurot, mis on võrreldes tunamullu detsembriga 22,4 protsenti rohkem. Võrreldes novembriga kasvasid elukindlustusmaksed detsembris 58 protsendi võrra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles