PERH-i uue juhi konkursil jätkab seitse kandidaati

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PERH.
PERH. Foto: SCANPIX

Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) nõukogu otsustas kolmapäeval toimunud koosolekul 15 taotluse esitanud kandidaadist välja valida seitse inimest, kes juhatuse esimehe konkursil jätkavad.

«Tegime esmase valiku ja selgitasime välja seitse parimat kandidaati. Võtsime edaspidiseks appi ka personaliotsingufirma, kes aitab meil kandidaate läbi kaaluda,» ütles PERH-i nõukogu ajutine esimees Marika Priske BNS-ile.

«Kandidaadid olid väga tugevad ja peab ütlema, et nõukogul oli väga keeruline seitset inimest välja valida. Paljud tugevad kandidaadid jäid kahjuks välja,» lisas Priske. «Üritame uue juhi võimalikult kiiresti välja valida, kuid mingit lõppkuupäeva ei saa öelda.»

Tähtajaks ehk 1. augusti õhtuks laekus 15 sooviavaldust PERH-i juhatuse esimehe kohale. Nõukogu kuulutas konkursi välja tänavu 29. juunil.

Juhilt eeldatakse akadeemilist kõrgharidust, tervishoiusektori toimimise tundmist, orienteerumist Eesti riigi kui sihtasutuse asutaja juhtimisstruktuurides, vähemalt viieaastast tippjuhi kogemust, strateegilise planeerimise oskust, kõrget pingetaluvust ja head analüüsivõimet.

PERH-i endine juhatuse esimees Tõnis Allik, keda kahtlustatakse altkäemaksu võtmises, otsustas juuni keskel ametist tagasi astuda. Allikut kahtlustatakse kahes kuriteoepisoodis.

PERH on Eesti suurim aktiivravi asutus, mis koosneb seitsmest kliinikust ja kus töötab enam kui 3800 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles