Nael kummi: jänki päästab Top Geari?

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Top Geari» uued saatejuhid: Rory Reid, Sabine Schmitz, Matt LeBlanc, Chris Evans, Chris Harris, Eddie Jordan ja The Stig
«Top Geari» uued saatejuhid: Rory Reid, Sabine Schmitz, Matt LeBlanc, Chris Evans, Chris Harris, Eddie Jordan ja The Stig Foto: BBC

Jeremy Clarksonil läks kahetsusväärselt kops üle maksa ja mantlipärija Chris Evans põles läbi praktiliselt stardijoonel. Top Gear üritab taas käiku sisse saada.

Juhiistmele topitakse Ameerika näitleja Matt LeBlanc, kirjutab Bloomberg. Kaalul on palju, sest BBC jaoks rahaliselt eluline telesaade on ühtlasi üks Suurbritannia suurimaid kultuurilisi ekspordiartikleid.

Vaatajatega pole praegu kiita. Kui koloriitne Clarkson astus tagasi 5,3 miljoni imetleja tasemelt, vinnas Evans viimase episoodiga ekraanide ette vaid 1,9 miljonit britti.

Inimesed avaldasid pahameelt diskori räuskava lähenemise peale ja nutsid taga «kuldset triot» Clarkson, Hammond ja May.

Kerge ei saa ameeriklasel olema – arvestades ka tõsiasjaga, et samal ajal on Clarkson end kogunud ning kõpitseb sügisel Amazonis debüteeriva sarja kallal nimega The Grand Tour.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles