Tinderi mobiiliäpp hakkab võimaldama grupikohtinguid

Anna-Maria Uulma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MIKE BLAKE

Tinderi äpp muudab enda pakutavaid kohtinguvõimalusi veelgi tõhusamaks ja annab võimaluse tutvuda juba gruppidel.

Kui tänaseni on Tinderi äpp andnud võimaluse tutvuda vaid üksikutele inimestele, siis nüüd on äpp enda võimalusi avardanud, vahendab BBC.

«Meie üheks sooviks on muuta Tinder senisest sotsiaalsemaks,» sõnas Tinderi juht.

Tinderi äpi laienemisse on sekkunud ka kriitikud, kelle sõnul on Tinder lihtne äpp, mitte sotsiaalsuhtluseks, vaid üheöösuhete leidmiseks.

«Tinder on pigem tuntud kui ühekordseteks seksuaalsuheteks mõeldud äpp,» sõnas CCS Insight uuringufirma konsultant Ben Wood.

Tema sõnul peab äpi võimalusi laiendades olema ettevaatlik, sest ühest küljest võib muutuda see heaks tavaks sotsiaalsete suhete leidmisel, kuid samas võivad laieneda ka Tinderi äpi negatiivsed küljed.

Tinderi tegevjuhi Sean Radi sõnul on Tinder loodud siiski lihtsalt sotsiaalsete suhete vahendamise äpiks, kuid paratamatult võimaldab see kasutajatel leida ka romantilisi suhteid.

«Tinder on kindlasti enamat kui lihtsalt kohtingulehekülg,» sõnas Rad.

Et kasutada grupiuuendust, peavad kasutajad tegema valiku juba olemasoleva äpi sees, peale mida tuleks valida keegi, kellega soovitakse kohtuda, kirjutada, kuhu oleks soov minna ning lõpuks rääkida oma plaanidest.

Kui ühe grupi liige vajutab «jah» teise grupi liikmele, on neil võimalus alustada grupivestlust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles