Rünnakuohvrid ja nende omaksed saavad taotleda Prantsusmaalt hüvitist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa kaguosas Nice´i linnas sõitis neljapäeva hilisõhtul rahvuspüha tähistajate sekka veomasin, surma sai rohkem kui 80 inimest.
Prantsusmaa kaguosas Nice´i linnas sõitis neljapäeva hilisõhtul rahvuspüha tähistajate sekka veomasin, surma sai rohkem kui 80 inimest. Foto: SCANPIX

Terrorirünnakute tagajärjel hukkunute omaksed ja rünnakutes viga saanud inimesed saavad taotleda Prantsusmaalt hüvitist.

«Hüvitisi võivad taotleda kõik need, kes on Prantsusmaal toimunud terrorirünnakutes vigastada saanud või kelle lähedased on nendes rünnakutes hukkunud,» ütles välisministeeriumi meedianõunik Sten Juur BNS-ile.

Summad, mis välja makstakse, sõltuvad Juure sõnul paljudest asjaoludest, muu hulgas näiteks perekonnaseisust, vigastuste ulatusest ja surma asjaoludest.

Rohkem infot fondi kohta leiab intrnetist aadressilt www.fondsdegarantie.fr.

Prantsusmaal Nice'is ööl vastu reedet toimunud terrorirünnaku tõttu on praegu Prantsusmaal haiglaravil kolm eestimaalast. Terrorirünnakus hukkus kaks Eesti kodanikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles