Soraineni kontserni käive kasvas 9,3 miljoni euroni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aku Sorainen
Aku Sorainen Foto: Toomas Huik

Advokaadibüroo Sorainen AS-i kontserni konsolideeritud käive kasvas mullu 6 protsenti 9,3 miljoni euroni, kontserni kasum kasvas 13 protsenti 2,6 miljoni euroni.

Kontserni tulemustest suurema osa andis emafirma Advokaadibüroo Sorainen, mille käive kasvas mullu 5 protsenti 6,8 miljoni euroni, ettevõtte puhaskasum kasvas seejuures 25 protsenti 2,9 miljoni euroni, selgub majandusaasta aruandest.

Kontserni kuuluvad lisaks Eesti emafirmale veel tütar- ja sidusettevõtted ASLO Konsultatsioonid OÜ, SLOH OY, UAB SLOV Services, SIA SLOR ja IOOO SORAINEN i Partnery, mille käive oli möödunud aastal kokku 2,5 miljonit eurot ja kasum 662 000 eurot.

Kontsern tervikuna maksimaalset dividendimäära välja kuulutanud ei ole. Emafirma maksis eelmisel aastal dividende 1,9 miljonit eurot, aasta varem maksti dividende 1,6 miljonit eurot.

Keskmine tööjõukulu kontsernis inimese kohta oli möödunud aastal 27 000 eurot, kontsernis töötas 113 inimest. Emafirmas oli tööjõukulu 38 000 eurot inimese kohta, 2014. aastal oli see 40 000 eurot inimese kohta. Emafirmas töötas 55 inimest, mida on nelja võrra rohkem kui 2014. aastal.

Soraineni nime kandvad advokaadibürood tegutsevad nii Lätis, Leedus kui Valgevenes, kuid tulenevalt nende riikide advokatuuride reeglitest ei kuulu bürood kontserni ja nende tulemusi pole kontserni tulemustes kajastatud, seisab aruandes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles