Tiit Pruulist sai Go Groupi suuromanik

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Pruuli.
Tiit Pruuli. Foto: Jaanus Lensment

Ettevõtja Tiit Pruulile kuulub nüüd kontserni Go Group enamusosalus, senine suuromanik Marcel Vichmann jäi tagaplaanile.

Muutused Go Groupi omanikeringis algasid kaks aastat tagasi juunis, kui Vichmanni ja Pruuli pikaaegne äripartner Anti Selge pani Go Groupi ukse enda taga kinni, vahendab Äripäev.

Pärast Selge lahkumist omas Go Groupist suurimat tükki jätkuvalt Vichmann, kelle jagu oli järsku kontsernist 68 protsenti, sest ärist loobunud Selge aktsiad liikusid hoiule Go Groupi aktsionäride ringi ajutiselt asunud Vichmanni firma Moonrider kontole.

Moonrideri kontol püsisid aktsiad kaks aastat, kuni Pruuli ettevõte Muinasjutukuningas need tänavu omandas, mistõttu kuulub Pruulile ettevõttest ligi 52 protsenti, tehes ta Go Groupi suuromanikuks.

«Tiidu poolt selline osaluse omandamine oli meie vahel enne omandamist kooskõlastatud ja kokku lepitud,» kommenteeris Vichmann ja kinnitas, et tema ei saanud osaluse muutumisest ei kasu ega kahju.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles